Mieli Lithuanian-Economy.net tinklaraščio skaitytojai, deja turiu pranešti blogą naujieną: dėl techninių serverio problemų buvo pilnai ištrintas visas tinklaraštis, įskaitant visus įrašus, komentarus ir failus. Gaila, bet atkurti nebe pavyks, tad darbas pradedamas iš naujo.

Artimiausiu metu planuoju įkelti 2015-ųjų ir 2016-ųjų metų skaitomiausius straipsnius pdf formatu bei dažniau rašyti naujus komentarus.

O idėjų ir naujų temų tikrai netrūksta: BREXIT sprendimas (tai, ko visi bijojo, bet niekas nesitikėjo) sukrėtė ne tik Europos politikus, bet ir finansų rinkas. Kaip ir kas vyks toliau, iš tiesų niekas nežino, tačiau įdomu, ko galima tikėtis iš BREXIT Lietuvai? Kokios tiesioginės ir netiesioginės galimos pasekmės Lietuvos ir Europos ekonomikoms?

O nuo liepos mėnesio 1-os dienos Lietuvoje vėl didinama minimali mėnesinė alga (MMA) iki 380 €. Sodros įmokos didėja, politikai džiūgauja, verslas dūsauja, o tarptautinės institucijos pradeda skambinti pavojaus varpais. Kiek dar galima didinti MMA?